Ministerstvo navrhuje pro malé podnikatele EET na papíře

Mohlo by se Vám líbit

5 komentářů

  1. Profilový obrázek RENATA napsal:

    Já jsem jako maloobchod musela od března evidovat,vše mám zařízeno a kadeřnice,kosmetička,které mají větší příjmy,nebudou muset evidovat!Když EET tak všichni a podle stejných podmínek!!!!!!

  2. Profilový obrázek RENATA napsal:

    OD BŘEZNA 2017 SAMOZŘEJMĚ.

  3. Profilový obrázek Oto napsal:

    ….Pokud podnikatelé tyto podmínky splní, mohli by podle plánu požádat správce daně o výjimku z klasické EET a vyhnuli by se on-line evidenci. Nerozumím tomu, proč podnikatelé musí žádat o výjimku FÚ. Mělo by to být jasné ze zákona. To úředníci na FU nemají co dělat, tak se jim vymýšlí další náplň práce? Nebo z důvodu, že každá žádost podaná FÚ je zpoplatněna, tak, aby se stát zase napakoval a mohli si zvyšovat platy? Je to
    nehorázná arogance. Kde jsou ty povídačky, že se bude podnikatelům usnadňovat podnikání a snižovat byrokracie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pouze předvolební sliby….

  4. Profilový obrázek Vlasta Peková napsal:

    500 účtenek za měsíc při roční tržbě 200000 Kč to je jedna účtenka okolo 35 Kč. Kde mám ještě nějaké náklady? To by mě měli ocenit jako podnikatele tisíciletí. To jsou příjmy malé i na vedlejšák. Zdravý a myslící člověk nemůže tuto výši myslet vážně.

    • EET Poradna EET Poradna napsal:

      Dobrý den, Vlasto, souhlasíme, že strop počtu účtenek je dost nadsazený – třeba se ale některým živnostníkům bude vyšší povolený počet hodit. Nicméně zatím na přesné podmínky off-line evidence čekáme. Uvidíme, co finanční správa a ministerstvo vymyslí. Přejeme vám pěkný den.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *