EET pokladna do maloobchodu pro ty, kteří dávají přednost tlačítkům

13 komentářů

  1. Profilový obrázek Vítězslav Drahoš napsal:

    Zatím neuvažuji o pořízení jsem živnostník-kominík a předpokládám, že to bude aktuální až v roce 2018. Děkuji

    • EET Poradna EET Poradna napsal:

      Dobrý den, pane Drahoši, kominictví patří pod kód CZ NACE 81.22, který spadá do 3. vlny EET. Takže ano, budete evidovat až od roku 2018 a ještě máte na řešení EET čas.

  2. Profilový obrázek Milan Vachtl napsal:

    Dobry den, provozuji vzorkovou prodejnu podlahovych jak interierovych (drevene podlahy, koberce, PVC atd.) tak exterierove (epoxidove, kamenne koberce apod.) . Dale provozuji prodej a montaz dveri (nikoliv pouze prodej),zamecnickou cinnost a smluvni autodopravu do 3.5 tumy. Veskere materialy jsou montovany a nikoliv jenom prodavany zakaznikovi. Tyka se me az 3. vlna EET presto, ze mam kamennou prodejnu – vzorkovnu, kde si zakaznik zbozi vybere a my provedeme instalaci? Nebo uz spadam do 2 vlny?

  3. Profilový obrázek Sasinová Ludmila napsal:

    Dobrý den, chtěla jsem se ujistit, manžel provádí elektroinstalační práce CZ NACE 43 tudíž spadá do 4. vlny od 1.6.2018?

    • EET Poradna EET Poradna napsal:

      Dobrý den, paní Sasinová, ano, domníváme se, že váš manžel eviduje až od 4. vlny EET.

  4. Profilový obrázek Pavel Gwoždz napsal:

    Dobrý den, mám celoroční stánkový prodej, prodávám i v mrazu. Funguje táto pokladna spolehlivě i např, při -10°C? Cca 200-300 prodejů? Vydrží provoz v této teplotě oněch deklarovaných 12h provozu? Nemám všude připojení na wifi, lze u této pokladny použít i GSM?

  5. Profilový obrázek Nováková napsal:

    Dobrý den,
    můžete mi dát kontakt na Vašo kamennou prodejnu v Liberci?
    Děkuji Nováková

  6. Profilový obrázek Nováková napsal:

    Dobrý den,
    můžete mi dát kontakt na Vaši kamennou prodejnu v Liberci?
    Děkuji Nováková

  7. Profilový obrázek Kristýna Holická napsal:

    Dobrý den, chci se zeptat zda je možné v pokladne EURO 50tei pod jednim icem účtovat ve více firmach…mam ubytování a obchod s textilem a obcas potřebuji vydat účtenku jak na textil tak ubytování. Potřebuji tedy pod jedním icem mít více provozoven. Děkuji za odpověď Holická

    • EET Poradna EET Poradna napsal:

      Dobrý den, paní Holická, pokladna Euro bohužel nemá možnost nastavit více firem nebo provozoven a přepínat mezi nimi. Pokud by se ale jednalo čistě jen o změnu kódu provozovny, tak není tak těžké jej v nastavení změnit ručně. Víc podrobností vám rádi řeknou naši kolegové z Profi Pokladen. Můžete jim zavolat: 549 522 511 nebo napsat e-mail: posinfo@money.cz. Přejeme vám pěkný víkend.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *