2 způsoby, jak získat autentizační údaje k EET: zjistěte, který je pro vás lepší

Mohlo by se Vám líbit

11 komentářů

  1. Profilový obrázek Víla Amálka napsal:

    A je pro dobrý záznam v eet dobré také registrace do online katalogu? Třeba do industry eu? Nebo to na to vůbec nemá žádný vliv?

    • EET Poradna EET Poradna napsal:

      Dobrý den, koukli jsme se na katalog, ale nejsme si jistí, jak s EET souvisí. Co máte na mysli „dobrým záznamem v EET“? Děkujeme za upřesnění.

  2. Profilový obrázek jaryn napsal:

    Přes datovou schránku trvalo vydání přihl.údajů 3dny a pak ještě celý den jsme čekali až budou přihl.údaje platné na portálu eet. Takže žádost v pondělí, certifikát v pátek. Tomu říkám rychlost roku 2016.

  3. Profilový obrázek Jakub napsal:

    Co kdyz jsem dlouhodobe v zahranici a cestuji?

    • EET Poradna EET Poradna napsal:

      Dobrý den, Jakube, jak to myslíte? Autentizační údaje k EET můžete získat i elektronickou cestou přes Daňový portál.

  4. Profilový obrázek Libor napsal:

    To je právě i můj problém. Jsem v zahraničí a nemám založenou datovou schránku, takže to nejde zřídit přes Daňový portál. Je ještě jiná možnost jak to udělat na dálku?

  5. Profilový obrázek Julius napsal:

    Doufám že ten cirkus tzv.EET tzv.lex Babiš zruší.vše je to buzerace,už se vracíme zpět do totality.vše máme přikázané zakázané,hnus.

  6. Profilový obrázek Andrej napsal:

    No hlavně na slovensku vsichni pokladnu maji jen pro srandu. Casto nemarkuji a slusnyho cloveka poznas ze nechce uctenku. Toje realita. Stat nas nuti podvadet a platit dph. Tak vsichni budou smelit dal. Toje jedina cesta

  7. Profilový obrázek Vítězslav napsal:

    Dobrý den,
    vyplnil jsem údaje přes portál a čekám už cca 12 dnů, je to normální čekací doba?

    • EET Poradna EET Poradna napsal:

      Dobrý den, Vítězslave, to nevypadá jako normální čekací doba. Pokud byste vyplnil něco špatně, z finanční správy by vám pravděpodobně napsali, že jste udělal chybu a máte doplnit či opravit údaje. Ještě si prosím ověřte, že máte v provozu datovou schránku a že funguje v pořádku. Pak zkuste o údaje požádat ještě jednou. Počkejte maximálně 2 týdny a když vám nepřijdou, bude asi nejlepší zajít si osobně pro údaje na finanční úřad, pokud je to pro vás schůdné. Držíme vám palce!

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *