Ministr zemědělství chce výjimku pro farmářské trhy, novela EET je už hotová

Mohlo by se Vám líbit

6 komentářů

  1. Profilový obrázek Klaisner napsal:

    Novela zákona o elektronické evidenci tržeb obsahuje výjimku pro prodejce na farmářských trzích a pro vedlejší OSVČ, kteří si měsíčně vydělají maximálně 5 401 Kč.

    I za to nejlevnější vybavení pro EET stánkaři zaplatí kolem 6 000 Kč plus pravidelné platby za internet a za EET aplikaci.
    oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    ÓÓÓ díky sáááhibe za takovou novelu, přečtěte si tyto dva řádky z článku a zpátky na základní školu – naučte se počítat !

  2. Profilový obrázek Julius napsal:

    Je tak na malé živnostňiky.bič pane velitely a na velké ryby nemáte bič.tý se nàm smějí.i když vlastně pan velitel je mezi ňima.koblihový.chce se my tady ztoho zvracet.hlavňe že má bilbord heslo.;chceme lepší česko.nechceme politiky řízení mafiany.však on je mezi ňima.čapí chňízdo

  3. Profilový obrázek Klára napsal:

    Takový nesmyl,farmáři si vydělají docela velký peníz..Těm by to odpustila … Nebo lidem,kteří si vydělají 5401 kč.. 😀 Dovolte abych se zasmála…Tak kolik potom činí minimální mzda měsíčně??? Taková směšná částka-Neříkám já bych EET zavedla opravdu na ty,kteří podnikají ve velkém.A ne třeba lidem,kteří si vydělají s těží 10 tis měsíčně..
    Příjde vám,že je to hodně na tuhle dobu?? Stěží s ní vyjdou do dalšího měsíce..
    Co takhle sáhnout na sportovce,kteří si vydělávají sta tisíce měsíčně..Dřív se dřeli zadarmo a bavilo je to.
    Nebo milí poslanci co vymýšlí jen kraviny-taky by si mohli snížit výplatu…
    Jen nechte p.Babiše at tu Českou republiku ještě víc doničí..
    Ted je EET,pak to bude co?Nařídíte podnikatelům,že maximální jejich výplata bude 5401 kč?? 😀

    • EET Poradna EET Poradna napsal:

      Příjem do deseti tisíc korun rozhodně není hodně, naopak je to dost málo. Jen doplníme, že pokud bude výjimka schválena, bude se vztahovat na vedlejší OSVČ. Tito lidé mají příjem ze zaměstnaneckého poměru a navíc ještě ze své vedlejší podnikatelské aktivity. Nechceme spekulovat, jestli by výjimku měli dostat, nebo ne, o tom budou rozhodovat poslanci, pouze informujeme o plánované novele.

  4. Profilový obrázek Julius napsal:

    No tady je viďet kolik zivnostniku ma zaujem o EET.nikdo neprotestuje jenom jedinci.a tem se pan koblihovy se vysmeje.takovy je cesky narod.kazdy ceka co udela ten druhy.proto takovy darmoslapy tady maji raj na zemy.pridaji důchodcum 1300kč.jednorazove a ty budou volit velitele koblihoveho.a samy poslanci sy pridaji mesicne 5000kč.to je vysmech.

  5. Profilový obrázek Dita napsal:

    znám přebytkáře kteří si vydělají víc než živnostník a proně eet neplatí,tak kde to sme, buď všichni nebo nikdo,co je to za bordel

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *