Účtenková loterie se blíží. Ministerstvo rozdá 65 milionů ročně

Mohlo by se Vám líbit

4 komentářů

  1. Profilový obrázek Jukarin napsal:

    EET beru jako vynikajicí věc.Bohužel v restauraci ve Frýdku na nádraží ČD vůbec žádné účtenky zakazníkům hospodští nevydávají.!!!Kradou dál jako straky a vůbec si s tím nelámou hlavy.Asi ještě uteče hodně vody než to bude alespoň na 80%.

    • EET Poradna EET Poradna napsal:

      Dobrý den, máte pravdu, že EET platí pro všechny a všichni by měli dodržovat zákonné povinnosti. Jenže v metodice k zákonu o EET naleznete několik výjimek a restaurace v prostorách nádraží k nim může patřit. Tržby vyloučené z EET jsou v metodice popsány od strany 12: http://www.etrzby.cz/assets/cs/prilohy/Metodika-k-evidenci-trzeb_v1.0.pdf

      Takže pokud šlo například o obecní restauraci, tržby by tam neevidovali. Ale je-li to soukromá restaurace, tržby by tam evidovat měli.

    • Profilový obrázek Jurij napsal:

      A jak jste přišel k tomu, že „kradou jak straky“? Možná platí daně normálně dle zákona, jen nevydávají účtenky. Navíc, jak výše popsáno, je možné, že do EET vůbec nespadají? Ale hlavně, že jste s rezultátem hned hotov, že? Na takové, jako jste vy, právě Babiš -Hrabiš cílí. Ale sám krade ve velkém. Říká tomu „čerpání“ a „odpouštění daní“ pro své firmy.

  2. Profilový obrázek Julius napsal:

    Pane Jukarin.chťel bych věďet co ďeláte???jste přízňivcem pana velitele Babiše.ten krade ve velkém a to vám nevaďí?? Že kdyby to byl obyčejní smrtelňík je dávno zavřenej.to shvalujete?? A malí živnostníci kradou jak straky??to nemyslíte vážňe .Nejte Andrej2??

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *