EET v Rakousku: podnikatelé si stěžovali u soudu

Mohlo by se Vám líbit

5 komentářů

  1. Profilový obrázek jarmila napsal:

    Dobrý den, já už si články o EET nechávám posílat, mám ale jednu prosbu, posílejte je i Babišovi, ať má konečně trochu přehled a ať se z nich poučí. Děkuji.

  2. Profilový obrázek Jakub KOBER napsal:

    Je to úmyslný,každej malej je zloděj.Babiš je ten zlodějů král.Zloděj křičí ,chyťte zloděje!!!
    Celá evropa to ví a je tak víceméně proti.Jak toto dopadne? skončí to u mezinárodního soudu v Haagu!
    Potírání lidských práv.

  3. Profilový obrázek Jirka napsal:

    Lidi vzpomeňte si, že i ten Babiš chtěl koncem roku od EET osvobodit malé podnikatele s obratem 250 000,-Kč ročně (mohlo to být i víc…., rakušáci to mají do 400 000,-Kč) a ten kdo to zatrhl byl jen Sobotka !!!!!!! To by se mu mělo vrátit ve volbách….. nazapomeňte!!!!!!!
    Chtěl podrazit Babiše – prohlásil už žádné úpravy v EET …… a tim si Sobotka podříz větev. A nakonec, EET začala připravovat minulá vláda s ministrem Kalouskem !!!!!!!! EET je i v Rakousku, Itálii ( pozor, zde musíte mít u sebe účtenku i při koupení zmrzliny do té doby než jí sníte, jinak Vám hrozí velká pokuta…..) …..

  4. Profilový obrázek Jana Rohrhoferová napsal:

    Restaurace Za Větrem, znovu otevřená v obci Líně u Plzně nedává ani na požádání účtenku, nemají ani ten přístroj a jedou dál. Ono vůbec v této obci to nemá chybu. Sokolovna, tam nedostanete taktéž, Brusel jen k obědu a herna na Růžku taktéž…Na Sulkově Sparta…jen k obědům…U Vacků vůbec…

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *