EET dohání úředníky. Evidence se blíží mílovými kroky, ale metodika stále není hotová

Mohlo by se Vám líbit

3 komentářů

  1. Michal Hama napsal:

    Teď jste mě dostali. Já budu muset mít kasu zvlášť na hostinskou a zvlášť ubytovací?

    • EET Poradna EET Poradna napsal:

      Dobrý den, kasu zvlášť mít nemusíte. Ubytovací i klasickou hostinskou činnost začínáte evidovat ve stejnou dobu od letošního prosince. Výjimkou by mohl být případ, o kterém mluvíme v článku – že například zároveň vydáváte hostům jídlo v boxech s sebou. To je dodání zboží, které evidujete až ve třetí vlně. Takže máte 3 možnosti
      – od prosince začnete předčasně elektronicky evidovat i jídlo s sebou,
      – na nové kase si budete přepínat, kterou tržby elektronicky evidovat a kterou ne (pokud bude tato funkce k dispozici),
      – nebo budete prozatím jídlo s sebou markovat na staré pokladně/psát účtenky ručně.

  2. Eva Farkasova napsal:

    dobry den chci si udelat jako vedlejsi cinnost stanek s obcerstvenim parek v rohliku, grilovaci klobasa croasanty plnene, palacink . y musim mit eet ci jake mi popripade staci . mame to jako rodinny matka dcera kterou ma na sebe zivnost ja jako matka prodavajici neter. muj tel byla bych vdecna meil vse vysvetlit

Odpovědět

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *