EET a běžný zákazník – co se pro něho změní?

Mohlo by se Vám líbit

6 komentářů

  1. Profilový obrázek Michal Fait napsal:

    Sdělte mi prosím, proč tento systém kumunisti specializovaní z St B a KGB nezavádí v tak progresivní ekenomice jako je nám stále představovaná čínská, severokorejská nebo agresora sovětská, Proč se snaží stále prznit dnešní svobodnější národ. Nebylo by dobré komunisty z ČR zbavit občanství, at‘ odejdo do těchto režimů, tyto ekonomické zločiny zavádět tam.
    Děkuji za dodpověď.

  2. Profilový obrázek občan napsal:

    Ať mi někdo vysvětlí ,proč malý živnostník, který má obrat kolem 150000,- kč ročně má zavádět a nakupovat software a hardware a tiskárnu a pokladnu a platit on-line připojení a další a další výmysly, když na konec roku, když bude dávat daňové přiznání , tak má jako každý zaměstnanec odpočitatelnou položku na snížení daně.:24840,-Kč a daň mu vyjde stejně 0, tak na co má sypat peníze do lobby projektů Babiše a jeho firem a dalších lobby kamarádičků, když nula od nuly pojde,
    Až mi to někdo vysvětlí, tak to bude mudrc nad mudrcy, /anebo je to zase tunel?/

  3. Profilový obrázek Martin napsal:

    V praxi to totiž funguje tak, že služby “bez dokladu” jsou i o několik stokorun levnější. Řemeslník je pak nemusí přiznat a celý výdělek mu zůstane. Po zavedení nových pravidel ale musí vystavit účtenku i když ji zákazník nepožaduje.
    ——————————————————
    Po zavedení nových pravidel v praxi řemeslník stejně jako dosud žádný doklad nedá a Babiše se může stejně jako dosud jít bodnout :-)))

  4. Profilový obrázek Alena Horáčková napsal:

    Pokud nebudou zavedené účtenky, na které se dá něco získat, bude večer všude nastláno plno účtenek, které lidi budou vyhazovat, pod pult, před obchodem, po cestě k domovu na parkovištích. Zajistíte zvýšený úklid tohoto nepořádku. Jsou na to připravené peníze?

  5. Profilový obrázek Mirek napsal:

    Lidi, musíte pochopit, že nejde o naplnění státní kasy. Případný výnos politici stejně rozfofrují na zbytečnosti.Jde hlavně o to, zbavit vás zase o kousek svobody! Už byl pokus s diktátem antikouření, nyní EET a pak příjde další akce s dalším omezením. Vždy se to zdůvodní jakýmisi logickými výhodami, které se pak nepotvrdí, ale akce už běží a snaha všech vlád bez rozdílu potřebuje si totálně podrobit své obyvatele. Nedejme se!

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *