Babiš uvažuje o odkladu EET. Jasno má být na konci srpna

Mohlo by se Vám líbit

9 komentářů

  1. Profilový obrázek Petr Schnabl napsal:

    Zajímalo by mě jak bude řešena úhrada faktury v hotovosti. Nebo jak bude řešena záloha placená v hotovosti.

    • EET Poradna EET Poradna napsal:

      Dobrý den, bude to stejné jako s kteroukoliv jinou platbou v hotovosti. Musíte ji elektronicky zaevidovat a vystavit účtenku. To se týká úhrady faktury v hotovosti i zálohy placené v hotovosti. Jiné je to v případě vratné kauce – tu podnikatel eviduje pouze v případě, že zákazník zboží poškodí/nevrátí a kauce propadá podnikateli. Další informace najdete zde: http://www.etrzby.cz/cs/kauce-a-zalohy

  2. Profilový obrázek Josef napsal:

    K faktuře se připíchne ten debilní útržek z EET, jinak to asi nepůjde – je to příjem v hotovosti byť na fakturu. Zálohy budou asi obdobné, jakmile půjdou v hotovosti. Storna jim budou chodit asi s minusem. 😀 Bude v tom nepředstavitelnej bordel.

    • EET Poradna EET Poradna napsal:

      Dobrý den, je rozdíl mezi zálohou (ke které se později platí doplatek) a vratnou kaucí. Zálohy obvykle není nutné stornovat, protože zálohy se nevrací. Naopak kauce se obvykle klientům vrací. V zákoně je na to myšleno. Když obchodník přijme kauci, elektronicky ji neeviduje. Zaeviduje ji pouze v případě, že zákazník zboží poškodí/nevrátí a obchodníkovi kauce propadne. Bližší informace najdete zde: http://www.etrzby.cz/cs/kauce-a-zalohy

  3. Profilový obrázek stanislava napsal:

    Když mám v ŽL maloobchod a velkoobchod,kvůli tomu,ze mám kosmetický salón a občas se prodá nějaký krém,tak už spadam do té vlny EET od dubna 2017?

  4. Profilový obrázek Julius napsal:

    My tady řešíme EET.ale podívejte se na portàl.cz tam najdete vsechno.jak hospodaří naši hlavy zákonodàrci s našima peňezma.tady bude mít prospech jenom ňekdo.ten co bude prodávat EET.pokladny a ten kterÿ to bude spravovat.hádejte kdo to bude , no přece ten kdo to vymyslel pan velitel ministr financí.a jeho kumpàňi.

  5. Profilový obrázek Julius napsal:

    To je zajimave s EET byl hned hotov.ale když se jedna o ňem ,o stretu zajmu ,tak se mu to nelibí.zajimavé pane koblihovy však vy máte právníky.

  6. Profilový obrázek Julius napsal:

    No vida panu koblihovemu zrusili stret zajmů.jak jednoduché stačí pohrozit.a senat jedná.hnus co se tady deje.pane veliteli koblihov.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *